fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Skab en vedligeholdelses-venlig ramme med komposithegn

Wimex’ hegn i det vedligeholdelsesvenlige komposit er noget helt for sig. Det har et smukt, æstetisk ydre og et benhårdt, robust og holdbart indre, der vil holde i mange år fremover.

Kompositten fra Wimex er WPC, og det er et produkt fra en liga for sig. Hovedingredienserne er træfibre, der kommer som overskud fra møbel- og/eller gulvproduktion, samt genbrugsplasten HDPE. Træfibrene kommer fra enten nåle-, poppel- eller egetræ, hvilket HDPE-plasten binder perfekt til. Sammen med de forskellige additiver i form af bindemiddel, stabilisatorer og farvepigment får du et særdeles stærk og vedligeholdelsesvenligt hegn.

Du finder vores komposithegn i Fur- og Glyngøreserierne, og du kan på den måde sammensætte det komplette uderum med en terrasse i samme udtryk. Du kan endda med vores hegnsberegner her på hjemmesiden sidde derhjemme i sofaen og designe dit helt nye komposithegn.

Der er en række fordele forbundet med et hegn i komposit fra Wimex, for udover vedligeholdelsesvenligheden får du både lang levetid, nem og hurtig montage samt muligheden for at skabe dit eget, unikke udtryk.

Find WPC / komposithegn

Find WPC / komposithegn beklædning

Serie

Type

Materiale

Farve

Bliv klogere på hegn

/

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv