fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Varmebehandlet træ

Trend

Trend er et rekreativt skovområde, hvor strand, skov, frodige marker, dyre- og planteliv er smukt forenet med udsigt ud over Limfjorden som nærmeste nabo mod vest.

Med en vestvendt placering følger der oftest også en sårbarhed over for hårdt klima, vind og omskifteligt vejr. Det oplevede skoven i 1981, hvor en storm jævnede over to tredjedele af den gamle skov med jorden.

Det har dog ikke slået den over 100 år gamle skov ud, som i årene efter har vokset sig større og stærkere med den kongelige jagthytte som skovens hjerte. Her har kongefamilien siden 1935 nydt mange gode stunder med både juleferier, fødselsdage og jagter med hytten som udgangspunkt.

Den samme hyggelige atmosfære rummer skoven, der indbyder til fordybelse, meningsfulde samtaler og lange gåture.

Gåture, der altid bør ende ved den store skovs vestligste spids, hvor himmelen, Limfjorden, ja, faktisk hele verden åbner sig lige for øjnene af én. Her fra udkanten af skoven og ned til stranden er der mulighed for at sige på gensyn til solen, der bag Fur og Livø i horisonten smukt kravler om på den anden side af jorden.

Den samme følelse kan du få med vores Trend-serie. Serien er kendt for det varmebehandlede træ, der ligesom Trend Skov ikke er til at slå ud af kurs – heller ikke efter en voldsom storm.

Fordele

  • Lang holdbarhed: Kombinationen af høj varme og damp sikrer formstabilitet og lang holdbarhed
  • Perfekt til danske klimaforhold: Varmebehandlet træ arbejder ikke som traditionelt træ og er derfor godt til skiftende vejr
  • Ingen alger og sortskimmel: Varmebehandlingen gør, at alger og sortskimmel ikke når ind til træets kerne. Det sortskimmel, der rammer overfladen, kan afrenses med basisk trærens
  • Flot patina: Både varmebehandlet ask og fyr vil naturligt patinere til en flot, sølvgrå nuance
  • Vedligeholdelsesvenlig: Varmebehandlet træ er modstandsdygtigt over for råd og fugt og kræver meget lidt vedligeholdelse

Trend – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv