fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Komposit

Glyngøre

Det er umuligt at nævne Glyngøre, uden tankerne straks koncentrerer sig om fiskere og farverige kuttere. Selvom der er færre fiskekuttere end i havnens storhedstid, emmer atmosfæren stadig af den autentiske og unikke havnekultur.

Det er kutterne ’Musse II’ klædt i grønt og ’Blackie’ klædt i blåt to fantastiske eksempler på. Trygt ligger de blandt de andre kuttere med udsigt til den lange, rødbrune og ikoniske Stærkassen, der efter mange år stadig fungerer som fiskernes redskabshus på havnen.

Ikke langt fra det lige så ikoniske Æ Kassehus, som fra 1917 til 80’erne husede et livligt fabrikationsmiljø for sildekasser, og som nu fungerer som lokalt samlingspunkt og dynamo for aktiviteter på havnen hele året rundt.

Og det er bare havnen, for Glyngøre er meget mere end det. Naturen, lystbådehavnen og badestrandene er bare nogle af de besøgsmål, som giver vitaminer til sjælen.

Den fantastiske udsigt mod fjordens måske smukkeste lystbådehavn, forkælelsen i næsebordene fra de mange grill og harmonikamusikken på kajen er krydderierne til den perfekte aften i Glyngøre.

Netop den sanse-eksplosion, samlingspunktet Æ Kassehus, de farverige kuttere og fiskerkulturens hårdførhed får du i Glyngøre-serien. Serien er nemlig kendt for sin modstandsdygtige overflade og levende farvespil, der skaber et uderum inspireret af fællesskabet på havnen

Fordele

  • Minimal vedligeholdelse: Ingen afslibning, oliering eller maling – kun sæsonmæssig rengøring
  • Lang levetid: Sammensætningen af træ, polymer og additiver sikrer lang levetid
  • Nem og hurtig montage: Det gælder både ved terrasser og hegn
  • Splintfri: Sammensætningen sikrer splintfrie terrassebrædder
  • Tæt overflade: Terrassebrædderne er modstandsdygtige over for fedtpletter, rødvin og madrester, mens det ved hegnet betyder lavere fugtoptag

Glyngøre – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv