fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Fibercement

Aalborg

Aalborg har med dens over 1.000 års lange historie stået stolt ved Limfjorden som Nordjyllands hovedstad, og forskellige udtryk har formet byen til, hvad den er i dag – alsidig.

Du får nemlig inden for en beskeden radius masser af friluftsoplevelser, en sprudlende madscene, en pulserende midtby, kunst og kultur samt en indbydende havnefront mod Limfjorden, der er enhver anden storby værdig.

For Aalborg er nemlig en lille storby i sig selv med sin helt egen, omfavnende stemning med oplevelser for store og små. Attraktionerne og oplevelserne står i kø, hvor du det ene øjeblik er tæt på kunsten på byens ikoniske kunstmuseum, og det næste øjeblik bader ved Fjordparken i vest.

Ikke langt fra Limfjorden, der som en snoning deler Aalborg og Nørresundby mod nord, er der i mere end 130 år gravet kridt i den store Rørdal Kridtgrav. Kridt, der har været en vigtig bestanddel af områdets cementproduktion og byens erhvervsliv.

Rørdal Kridtgravs store betydning for byens cementproduktion har været én af inspirationskilderne til, at vi kalder vores hegn i fibercement for Aalborg. Seriens alsidige looks i træ, beton og mursten passer ligeledes ind i den nordjyske hovedstads forskellige udtryk.

Fordele

  • Alsidige udtryk i mursten, træ og beton
  • Lang levetid
  • Overfladen er 100% lukket og påvirkes ikke af solens ultraviolette stråler
  • Imprægneringen har selvrensende effekt
  • De robuste og holdbare fibercementplader arbejder ikke

Aalborg – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv