fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Komposit

Livø

Livø er kendt som Limfjordens grønne paradis. En grøn oase midt i Limfjorden, hvor ro, natur og fordybelse er i højsædet, og hvor bilerne, motorcyklerne og hundene bliver stående på fastlandet. Samme fredfyldte stilhed skal du lede længe efter andre steder.

Stilheden bliver kun brudt af den hyggelige summen på lystbådehavnen, samtalerne i den beskedne bymidte og pudslen fra øens rige dyreliv. På Livøs karakteristiske, fredede og utilgængelige tap mod syd lever der nemlig sæler, mens rådyr og dådyr ofte er at opleve i skovene og på markerne.

Det er ikke for sjovt, at Naturstyrelsen kalder øen for Naturens Stillekupé, for det er lige præcis det, øen er indbegrebet af. Et grønt paradis for dem, der vil koble af fra hverdagens stress og jag i øens stilhed og autenticitet.

For hvem behøver egentlig biler og en fyldt indbakke, når den friske fjordluft er til fri afbenyttelse, og fuglene synger om kap i vilden sky. Her er der tid til fordybelse i nogle af Limfjordens smukkeste omgivelser.

Livøs smukke, naturlige udtryk samt den ro, det grønne paradis giver, er de samme elementer, som du finder i Livø-serien, som er Wimex’ mest livagtige bræt til dato.

 

 

Fordele

  • Minimal vedligeholdelse: Ingen afslibning, oliering eller maling – kun sæsonmæssig rengøring
  • Lang levetid: Sammensætningen af træ, polymer og additiver sikrer lang levetid
  • Nem og hurtig montage: Clipsen imellem brædderne sikrer et rent og stilfuldt udseende samt en hurtig montage
  • Splintfri: Sammensætningen sikrer splintfrie terrassebrædder
  • Naturligt udtryk: Livø er Wimex mest livagtige bræt og passer perfekt til de skandinaviske hjem

Livø – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv