fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Komposit

Fur

Fem minutters færgefart fra Branden i Nordsalling er det eneste, der skal til for at komme i land på Limfjordens perle, Fur. Placeret i hjertet af Limfjorden er øen blevet formet i millioner af år til et smukt og næsten magisk sted.

Øens historie tager nemlig udgangspunkt i moleret, der allerede fra istiden har skabt de lodrette klinter og molergravene på den nordlige del af øen. Her møder du også Bette Jens’ Hyw, Furs højeste punkt, der stolt troner 75 meter over havet.

Fra toppen af Bette Jens’ Hyw er det muligt at overskue hele øens fortræffeligheder, historie og naturskønne omgivelser. Alle sanserne er i spil, når du på toppen for alvor mærker Furs charme.

Charmen er generelt nem at få øje på, når du bevæger dig rundt på Danmarks måske skønneste ø. Øl, lokale fiskeretter og fantastiske pandekager er nemlig smukt forenet med øens skønne, gavmilde og gæstfrie beboere, der altid har tid til en snak og en røverhistorie.

Charmen, historien og den smukke indpakning får du også i Wimex’ Fur-serie, der lige siden begyndelsen har været en fast del af sortimentet. Derfor det stilrene og klassiske udtryk.

Fordele

  • Minimal vedligeholdelse: Ingen afslibning, oliering eller maling – kun sæsonmæssig rengøring
  • Lang levetid: Sammensætningen af træ, polymer og additiver sikrer lang levetid
  • Nem og hurtig montage: Det gælder både ved terrasser og hegn
  • Splintfri: Sammensætningen sikrer splintfrie terrassebrædder
  • Unikke kvaliteter: Fur-serien indeholder tre forskellige kvaliteter til terrasser og én til hegn

Fur – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv