fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Hegn

Wimex’ hegn rammer det væsentligste ind. De robuste og holdbare hegn er bygget til at modstå det lunefulde, danske klima og giver dig og din familie tryghed i haven. Tryghed til at leve det gode udeliv og til at lade batterierne op.

Det gennemtænkte hegnsystem giver dig mulighed for at skabe lige netop det udtryk, som passer ind i dit uderum på tværs af vores tre forskellige materialer. Du kan få vores hegn i vedligeholdelsesvenligt komposit, det alsidige fibercement og vores smukke varmebehandlet termofyr.

 

Se mere hegn

Terrasse

Der er ikke noget, der er mere fantastisk end at træde ud på sin egen, smukke terrasse på en lun og solrig dag. Det ved vi hos Wimex, og derfor har vi skabt terrasseløsninger, der bliver det æstetiske og naturlige bindeled mellem dit hus og din have.

Vores terrasser er moderne, stilfulde og giver masser af plads til at slappe og give slip på hverdagens travlhed. Det er fremsynet innovation, der er bag vores terrassebrædder. Det er uanset, om du vælger vores yderst vedligeholdelsesvenlige komposit eller vores træterrasser i sibirisk lærk og varmebehandlet fyr. Alle med hver sit unikke udtryk, så du kan få en terrasse, der passer perfekt ind i netop dit uderum.

 

Se mere terrasse

Facade

Den rette facadebeklædning på dit hus, skur, din garage eller carport kan fuldende dit hjems udtryk. Ved at vælge en facadebeklædning, der matcher terrassen eller hegnet, kan du skabe et harmonisk uderum med masser af charme.

Wimex tilbyder facadebeklædning i både sibirisk lærk og varmebehandlet træ, og begge typer af træ vil smukt pryde dit uderum. Den sibiriske lærk i Krabbesholm-serien kan kombineres med Wimex’ Krabbesholm-terrasse, mens du kan fuldende udtrykket med varmebehandlet træ med både hegn, terrasse og facebeklædning i Trend-serien.

 

Se mere facade

Skraldeskjul

Som en del af den nationale klimaindsats er affaldssortering og håndtering blevet et punkt på dagsordenen, så genanvendelse og udnyttelse af affaldet sker på den
mest ressourceeffektive måde – for os, for naturen og for fremtiden.

Det betyder, at de fleste husstande i Danmark har én til flere affaldsspande til at stå fremme, og der vil kun komme flere til i de næste par år.

Wimex’ skraldeskjulere fås til både Fur-, Glyngøre- og Trend-serierne, så det bliver muligt ikke kun at skabe sammenhæng mellem hegn og terrasse, men også med
skraldeskjulsløsningerne. Det er alt sammen med til at indramme det gode liv.

Se mere skraldeskjul

Udeliv, lykke og Limfjorden

Wimex’ udgangspunkt i bunden af Limfjorden har givet inspiration til navnene på vores syv serier, der alle deler egenskaber, særtræk og kvaliteter med naturskønne områder i og omkring den smukke fjord.

Dyk ned i vores Limfjordsunivers og bliv inspireret til at skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. Vi leverer rammen, mens du lever det gode liv.

 

Bliv også inspireret på de sociale medier

Fordyb dig i vores nyeste katalog

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv