fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Komposit

Jenle

Udsigten til Limfjorden i forhaven og skov som nærmeste nabo er ikke til at tage fejl af. Det gule kunstnerhjem Jenle ligger naturskønt og fredeligt placeret. Et optimalt sted for fordybelse og inspiration til kunstneriske værker og fantastisk lyrik.

Dermed også optimalt for kunstnerparret Jeppe og Nanna Aakjær, der flyttede ind i Jenles hovedbygning i 1907. Husets arbejdsværelse, der har en unik udsigt til Limfjorden, var rammen for en betydelig del af den kendte digter Jeppe Aakjærs værker, der var beriget med stemningsfyldt naturlyrik.

Med Nannas fantastiske snedkerier og kunsthåndværk skabte parret et hjem, der den dag i dag som museum emmer af mange års kunsthistorie. Det er det første møde med Jenle et glimrende eksempel på.

I den gule facade står nemlig et digt af Jeppe skåret ind i en egeplanke skabt af Nanna. Et kunstværk, der forener Jenle og ægteparrets hånd og ånd. Nannas formgivende hænder og Jeppes imponerende lyrik.

Det samme kommer til udtryk i Jenle-serien, hvis brædder har et unikt, naturtro og næsten kunstnerisk farvespil. Her er det gode håndværk forenet med et flot ydre. Den perfekte ramme til dybe samtaler i Jeppe Aakjærs ånd.

Fordele

  • Minimal vedligeholdelse: Ingen afslibning, oliering eller maling – kun sæsonmæssig rengøring
  • Lang levetid: Sammensætningen af træ, polymer og additiver sikrer lang levetid
  • Nem og hurtig montage: Clipsen imellem brædderne sikrer et rent og stilfuldt udseende samt en hurtig montage
  • Splintfri: Sammensætningen sikrer splintfrie terrassebrædder
  • Multicolor-effekt: Artistiske brædder med unikt og naturtro farvespil

Jenle – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv