fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Sibirisk Lærk

Krabbesholm

I bunden af Limfjorden, nærmere bestemt Skive Fjord, ligger den smukke og idylliske Krabbesholm Skov østvendt og med udsigt ud over fjorden. Skoven ligger derfor i læ for de vestenvinde, der ellers kan være så barske for egnens plantevækst.

I første parket til farverige solopgange rejser skoven sig langs Strandvejen i Skive lige ved siden af havnen. Den samme havn, hvor vi får sejlet vores sibiriske lærk ind, et stenkast fra vores hoveddør, efter en lang rejse fra de sibiriske skove.

Savværkerne, som håndterer vores råtræ, varetager bæredygtighed og miljø på en forsvarlighed måde. For ligesom vi nyder vores nabo Krabbesholm Skov, sørger vi også for at passe på de sibiriske skove langt fra havnen i Skive.

Krabbesholm Skov emmer nemlig af en masse liv. Rig og indbydende natur, spændende vandreruter, spirende kreativitet på Krabbesholm Højskole og kolonihaver i skovens indre er alt sammen med til at få Krabbesholm Skov til at summe.

Den samme summen forsøger vi at skabe med vores Krabbesholm-serie i den meget smukke træsort, sibirisk lærk. Seriens navn er naturligvis inspireret af den sibiriske lærks lange rejse fra Sibirien til havnen i Skive lige ved siden af Krabbesholm Skov.

Fordele

  • Nem at behandle og vedligeholde: Alt efter ønsket udtryk kan man give terrassen en klar olie eller olie med pigment
  • Yderst holdbar og stærk: Lærkens vækstbetingelser sikrer stor kerneandel og tæt træstruktur, der giver brædderne overlegen styrke
  • Lang holdbarhed: Et højt indhold af harpiks og garvesyre sikrer lang holdbarhed. Min. 90 % sibirisk lærk er importeret som FSC-certificeret træ
  • Giftfrit: Wimex’ sibiriske lærk er et 100% giftfrit naturprodukt
  • Naturen i fokus: Træet kommer fra sibiriske skove og savværker, der varetager bæredygtighed og miljø på en forsvarlig måde, ligesom træet kan bortskaffes som almindeligt brændbart affald

Krabbesholm – elementer og tilbehør

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv