fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Find din facade

Den rette facadebeklædning på dit hus, skur, din garage eller carport kan fuldende dit hjems udtryk. Ved at vælge en facadebeklædning, der matcher terrassen eller hegnet, kan du skabe et harmonisk uderum med masser af charme.

Wimex tilbyder facadebeklædning i både sibirisk lærk og varmebehandlet træ, og begge typer af træ vil smukt pryde dit uderum. Den sibiriske lærk i Krabbesholm-serien kan kombineres med Wimex’ Krabbesholm-terrasse, mens du kan fuldende udtrykket med varmebehandlet træ med både hegn, terrasse og facebeklædning i Trend-serien.

Begge serier og trætyper passer til de fleste typer af huse, og så er holdbarheden helt eminent. Wimex har respekt for naturen, og derfor bliver termotræet varmebehandlet uden brug af kemikalier, mens den sibiriske lærk er et 100 % giftfrit naturprodukt. Begge typer kan ligeledes bortskaffes med almindeligt brandbart affald.

Du får med facadebeklædning i sibirisk lærk og varmebehandlet træ to yderst vedligeholdelsesvenlige produkter. Ja, faktisk kan det varmebehandlede træ stå uden behandling, hvis dette ønskes.

Vælg din facade

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv