fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Fundamentet til din vedligeholdelses-venlige udeoase

Kompositterrasser er blevet meget populære, og det forstår vi godt. Vores kompositterrasser består af høj kvalitet og er 100% uden bambus. Vi har et stort fokus på at finde løsninger, der passer til vores kunder, og det er derfor, vi har skabt kompositbrædder med forskellige udtryk.

Vores terrassebrædder er vendbare, hvilket betyder, at der er flere muligheder for at få det udtryk, man gerne vil have. Det er muligt at bryde en overflade ved at vende nogle af brædderne med den anden side opad.

Kompositteknologien gør således, at brædderne ikke revner, sprækker eller trækker skruehovederne op, hvilket nogle andre typer af terrasser har tendens til. Dermed skal man ikke tænke på at oliere eller male brædderne. Terrassebrædderne er lette at vedligeholde år efter år og kræver kun sæsonmæssig rengøring. På den måde slipper du for en masse vedligeholdelse og kan i stedet bruge tiden på at vedligeholdet livet.

Vores soritiment består i dag af følgende serier, hvori du finder forskellige kvaliteter og farver. Se alle serier.

Kompositterrassen har fem væsentlige fordele:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Nem og hurtig montage
  • Splintfri
  • Tidløst og eksklusivt udseende
  • Lang levetid

De overstående fordele gælder på tværs af de forskellige typer af terrassebrædder, vi har. Der kan dog være forskel på de forskellige typer, og hvor udpræget eksempelvis vedligeholdelsesvenligheden er. Man kan finde mere information om vores forskellige terrassebrædder på seriernes sider. Vi anbefaler altid at tage fat i din lokale tømmerhandler for at få den terrasse, der passer bedst til dit behov.

Find din komposit terrasse

Serie

Type

Materiale

Farve

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv