fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

WPC / Komposit

Vores komposit består af høj kvalitet, og er 100% uden bambus. Vi har stor fokus på at finde løsninger der passer til vores kunder. Derfor kan man hos os finde et stort udvalg af kompositbrædder.

Vores brædder er vendbare, hvilket betyder at der er flere muligheder for at få det udtryk man gerne vil have og man kan bryde en overflade ved at vende nogle af brædderne med den anden side opad.

Kompositteknologien gør således, at brædderne ikke revner, sprækker eller trækker skruehovederne op, hvilket nogle andre typer har tendens til. Dermed skal man ikke tænke på at oliere eller male brædderne. Brædderne er lette at vedligeholde år efter år.

Udover dette besidder komposit den fordel, at monteringen er meget enkel, hvorfor man også hurtigt kan få den nye terrasse eller hegn op.

Vores soritiment består i dag af følgende serier, hvori du finder forskellige kvaliteter og farver:

Livø
Jenle
Fur
Glyngøre

De overstående fordele gælder på tværs af de forskellige typer af terrassebrædder vi har. Dog er der forskel på de forskellige typer af terrassebrædder vi har i vores sortiment. Man kan finde mener information om vores forskellige terrassebrædder inde under hver type. Vi anbefaler at tage fat i din lokale tømmerhandler for at få den terrasse der passer bedst til dit behov.

Hvorfor vælge en WPC?

Fordi alle har ret til mere hygge. Med en WPC frigiver du så meget tid, som du kan bruge på noget der er mere spændende end montage og vedligehold. Fordelene ved en komposit er faktisk mange og vi har her listet vores Top 5 grunde, til at du bør overveje WPC til dit næste projekt:

Minimalt vedligehold

Når du vælger WPC, slipper du for at bruge tid på afslipning, oliering og maling af brædderne. Sæsonmæssig rengørring er alt du behøver.

Delvis skjult befæstigelse

Alle vore WPC brædder er lavet med not i begge sider, så de kan monteres med en clips imellem brædderne for et rent og stilfuldt udseende uden synlige skruehuller. Montagen med clips er desuden også nem og hurtig.

Splintfri

Brædderne består af træfibre der er er smuldret til helt små spåner, sammensat med smeltet HDPE plast og additiver til en varm masse der presse igennem en form. Dette gør at der ikke kan løsne sig lange træfibre der kan give splinter i de bare tæer.

Tidløst og eksklusivt udseende

Bræddernes forskellige unikke strukturer, farver og udseende skaber et moderne og stilfuldt udtryk, der danner en perfekt ramme til de skandinaviske uderum.

Lang levetid

Den unikke sammensætning af træ, polymer og additiver sikrer at brædderne har en lang levetid. Polymeren sørger for at bl.a. alger, skimmel og svamp kun kan sætte sig på overfladen og ikke kan grave sig ind i kernen og derved ødelægge brædderne. Så sørger man for at følge montage- og plejeanvisninger, har man sin WPC stående flot i mange år.

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Få inspiration til det gode udeliv