fbpx
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Find din Wimex-terrasse

Der er ikke noget, der er mere fantastisk end at træde ud på sin egen, smukke terrasse på en lun og solrig dag. Det ved vi hos Wimex, og derfor har vi skabt terrasseløsninger, der bliver det æstetiske og naturlige bindeled mellem dit hus og din have.

Vores terrasser er moderne, stilfulde og giver masser af plads til at slappe og give slip på hverdagens travlhed. Det er fremsynet innovation, der er bag vores terrassebrædder. Det er uanset, om du vælger vores yderst vedligeholdelsesvenlige komposit eller vores træterrasser i sibirisk lærk og varmebehandlet fyr. Alle med hver sit unikke udtryk, så du kan få en terrasse, der passer perfekt ind i netop dit uderum.

Det giver dig nemlig også mulighed for at kombinere vores terrasser med en hegnsløsning fra Wimex. Vores unikke serier, hvis navne er inspireret af områder i og omkring Limfjorden, går nemlig på tværs af hegn og terrasser. Det betyder, at du kan skabe et komplet uderum i eksempelvis vores Fur-serie.

Fur-serien er én af vores fire kompositserier, hvis fordele giver dig god tid til trygt at vedligeholde livet på terrassen.

Vælg din terrasse

Serie

Type

Materiale

Farve

Viser 1–9 af 20 resultater

Bliv klogere på terrasser

/

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Komposit-terrasse fra Wimex

Hos Wimex er en terrasse meget mere end et sted, hvor man drikker en kop kaffe, når vejret er godt. Hos Wimex ønsker vi at skabe et udendørs rum, der har flere forskellige funktioner. Først og fremmest skal terrassen være et naturligt bindeled mellem boligen og haven, mens terrassen også skal være et komfortabelt sted, man ønsker at være, når man øjner den mindste chance for det. Hos Wimex har vi den målsætning, at I skal have lyst til at være på terrassen.

Kompositbrædderne fra Wimex fås med mange forskellige overflader, strukturer, farver og fordele, så det svære bliver kun at vælge det, som passer allerbedst til din terrasse.

Træterrasse fra Wimex

Der er intet, som kan sammenlignes med en træterrasse af høj kvalitet. Den dufter af træ, og de bløde terrassebrædder fremkalder en helt særlig følelse. De er smukke at se på og behagelige at gå på – selv med bare tæer.

Du vælger selv, hvordan du vil vedligeholde din træterrasse – du kan lade den patinere og blive flot grå, hvilket ikke stiller så høje krav til vedligeholdelse. Du kan også løbende oliere træet med en pigmenteret træbeskyttelse for at bevare den naturlige glød.

Træterrasserne fra Wimex fås i FSC-certificeret sibirisk lærk, som har en overlegen styrke og holdbarhed.

Få inspiration til det gode udeliv