Som et vigtigt led i Moland gruppens vækststrategi er der indgået aftale med Swiss group om at Moland//Wimex fra 1. december 2017 overtager salg og distribution af Swisspearl® i Danmark.

 

Dette tiltag er en markant udvidelse af facadedivisionen i Moland//Wimex, og fra årsskiftet kommer facadeprodukterne til at fungere i en separat afdeling under Moland//Wimex.

Facadeafdelingen i Moland//Wimex kommer således også til at byde på et bredt sortiment af højkvalitets facadesystemer fra Swisspearl®

Kvalitet og ansvarlighed

Swisspearl® har i mange år, med udgangspunkt i innovation og ekspertviden, udviklet markedets stærkeste, mest holdbare og farveægte produkter.

Referencelisten er meget lang og kvaliteten fornægter sig ikke. På et utal af projekter rundt om i verden, og også lokalt i Danmark, kan man ved selvsyn se og mærke kvaliteten.

Når man ser Swisspearl® er man ikke i tvivl - facaden taler sit eget tydelige sprog, og det oser af kvalitet og æstetik. Nøgleordene er netop æstetik, kvalitet og ansvarlighed - overfor både mennesker og miljø.

Det kan siges kort

Swisspearl® er den eneste producent, der behersker de yderst krævende fremstillingsprocesser for gennemfarvede cementkomposit-paneler.

Moland gruppen glæder sig meget over, at et tæt strategisk samarbejde med Swiss group nu er blevet en realitet. Vi har været i arbejdstøjet i et godt stykke tid, og er i fuld gang med at skabe den organisation og det fundament der skal få Swisspearl® til at blomstre i fremtiden.

 

Hos Moland//Wimex glæder vi os rigtig meget til at komme rundt og vise hele paletten af produkter og alle muligheder for vores kunder. Vi er klar fra 1. december 2017.