1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Wimmers vidunderlige verden

Wimmer fortæller om good life

Wimmer elsker sin kompositterrasse og sit komposithegn næsten lige så højt, som han elsker sin Musse eller sit livs hegn, som han også ynder at kalde hende. Stålfast og standhaftig, naturligvis.

Wimmers vidunderlige verden har sit udgangspunkt på matriklen, og når det går vildt for sig en spaferie på Fur med Musse.

Mød herunder Wimmer og hør, hvorfor han synes, Wimex’ komposit er det eneste rigtige til dit næste projekt.

Det er dæleme good life!

Wimmers verden

Wimmer har fået blærerøvsbetændelse, fordi han selv har stået for den nye kompositterrasse og det nye komposithegn. Det var så hammernemt at sætte op, og Musse er så stolt af Wimmer, at hun disker op med jyske cupcakes og en bette wimmergøj. Det er altså good life!

Wimmers ferie

Wimmer og Musses nye kompositterrasse var dæleme så nem og hurtig at lægge, at ferien er reddet. Turen går til Fur, og det passer Wimmer ganske godt, for han elsker Limfjordens mange perler! Det er altså good life!

Hvem dælen er Wimmer?

Wimmers verden er matriklen og alle dens herligheder af terrasse, hegn, hygge og en wimmergøj eller to. Punktum. Når det går vildt for sig en spaferie på Fur eller en shoppingtur til Skive.

Wimmer har en skæv og kærlig personlighed samt et funklende glimt i øjet. Han elsker komposit, og han elsker sit livs hegn, Musse, der har sans for detaljen, når det gælder god stil og indretning.

Derfor er komposit perfekt. Det er nemt at sætte op og vedligeholde, og så synes Musse, det ser virkelig lækkert ud. Og det synes Wimmer faktisk også!

Cykel-Torsten og Britta henne i nummer syv er ikke hoppet på kompositten endnu, og det forstår Wimmer egentlig ikke. For ifølge Wimmer er et liv med komposit dæleme good life!

Få inspiration til det gode udeliv

Wimmers foretrukne

Find den nærmeste

Wimex forhandler

Hegnsberegner

Prøv den nemme beregner